Ben jij klaar voor een volgende stap?
Wij helpen jou aan jouw nieuwe baan!

Wij hebben een groot netwerk met lokale MKB/familiebedrijven in Noord-Holland. Zij zijn gewend om vacatures voornamelijk via via in te vullen waardoor je deze mooie functies niet snel op een banenplatform vindt. En precies die vacatures, kun je wel bij ons vinden. Daarnaast kunnen we je ook matchen aan organisaties waar (nog) geen vacature openstaat.

Is dat het enige voordeel? Nee, wij kijken ook naar jou als persoon. Welk vaardigheden en competenties bezit je, wat past bij jou en in welke omgeving werk jij het liefst?

Hierdoor kunnen we breder kijken dan alleen een vervolg op jouw huidige functie en kun je misschien wel een stap maken in een nieuwe richting. Met deze informatie kunnen wij je warm aanbevelen waardoor je meer kans maakt. Wij attenderen ondernemers namelijk niet alleen op jouw opleiding en werkervaring, maar ook op wie je bent. Zo weten zij of je goed past bij het team en het bedrijf.

Wij matchen lokale talenten aan MKB en familiebedrijven in Noord-Holland.
Dat doen wij op deze manieren:

Werving

  • We matchen je aan organisaties die je zelf misschien minder snel zult vinden
  • Doordat we verder kijken dan alleen je CV, kunnen we je helpen om een stap te maken in een nieuwe richting
  • Je komt direct in dienst bij je nieuwe werkgever

Detachering

  • Je werkt op projectbasis of voor een bepaalde tijd waardoor je meer afwisseling hebt
  • We geven je de kans om te ontdekken waar je blij van wordt en begeleiden je hierbij
  • Je komt bij ons in dienst

Talentprogramma

Na je studie oriënteer jij je op jouw eerste baan. Dan weet je lang nog niet altijd wat je precies wilt. Wij helpen je om richting te geven en te ontdekken waar jij blij van wordt. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld in verschillende functies plaatsen om ervaring op te doen.

Ontwikkelgesprek

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan?
Je vindt je werk leuk en interessant en ook de samenwerking met je collega’s is prima. Dat is mooi, maar toch voel je iets knagen. Je zit al een tijdje in dezelfde functie en mist de uitdaging. Daarom ben je opzoek naar een volgende stap. De vraag is dan alleen: wat?

Soms kun je wat hulp gebruiken bij het ontdekken van nieuwe kansen. Het kan ook best spannend zijn. Wij denken graag met je mee en ondersteunen je zodat je die volgende stap durft te zetten. Daarnaast kunnen wij met onze trainingen en trajecten je verder op weg helpen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan hier je gegevens achter en dan hoor je binnenkort van ons!

Contactformulier kort
Ik ga akkoord met de privacyverklaring *